Minunile Sfantului Efrem Cel Nou

Buna seara tuturor. Vreau sa va povestesc una din minunile Sf. Efrem,minune intamplata recent cu mine, eu asa o consider.
Duminica ma aflam cu fiul meu la Sf. LITURGHIE.In fata bisericii este o sora care vinde carti ortodoxe.Ma apropii si ca de fiecare data caut carti pe care nu le-am citit inca, caci eu de fiecare data nu plec fara vreo carte.Sora ma intreaba daca il cunosc pe Sf. Efrem , mare si grabnic ajutator,in orice situatie,eu ii spun ca nu si dumneaei imi inmaneaza cartea cu ,,Viata, aratarile, minunile acatistul, si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou,,.O rasfoiesc ,citesc cateva din minunile sale, putin din viata Sfantului, si gandul ma duce spre cineva din familie , grav afectat de pacatul betiei...si imi spun necajita... ,,- Sfinte daca ar putea persoana respectiva sa se lase de bautura cu ajutorul Tau...chiar de ar fi sa se si imbolnaveasca dar asta sa-i fie spre insanatosirea lui, fa o minune sa se lase de bautura.,,Asa mi-am spus si am plecat spre casa cu copilasul meu.
Seara ,am inceput sa fac paraclisul Sfantului Efrem,impreuna cu copilasul meu,si primesc un telefon de la sotia persoanei care bea si la care ma gandisem in biserica si intreb ce face,si ce imi spune:!!! ,,-pai s-a dus la spital ca bause atat de mult si s-a hotarat sa se interneze ptr dezintoxicare...!!!el care nu voia sa auda de medici privind problema sa! Iata una din minunile la care Sfantul mi-a raspuns numai stiind durerea si gandul meu.
Dar minunile Sale nu se termina aici.
Azi e miercuri si eu detin un post temporar de sef de birou,de vreo 6 luni,intr-o institutie publica...si azi sunt chemata de director sa-mi comunice ca mi-a venit numirea de la Bucuresti pe inca 6 luni si cu salariul marit de 3 ori!!!...Iata inca una din minunile Sfantului EFREM, care a vazut rugaciunile mele si ale copilului si nu m-a lasat in acasta stare de criza, stiind ca sunt singura doar cu puiul meu.
Asa incat nu pot decat sa laud pe DUMNEZEU, PE MAICA SA SFANTA SI PE MARELE MUCENIC EFREM CEL NOU,si recomand tuturor sa se roage caci DUMNEZEU si Sfintii Sai nu lasa pe nimeni niciodata!

MINUNILE Sfantului Efrem cel Nou

Marea putere facatoare de minuni a Sfantului Efrem cel Nou - Marele Mucenic din Nea Makri, Grecia

Datorita minunilor uimitoare pe care le savarseste zilnic, Sfantul Efrem cel Nou este cunoscut in toata lumea. Oamenii care au primit ajutorul Sfantului Efrem cel Nou nu uita sa ii multumeasca Sfantului, astfel ca la manastirea sa din Nea Makri sosesc mereu daruri pentru Sfantul Efrem.

Acest Mare Mucenic din Nea Makri a primit de la Atotputernicul Dumnezeu puterea de a savarsi multe si mari minuni pentru ca a suferit chinuri ingrozitoare pentru marturisirea Credintei Ortodoxe.

Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri (Grecia) este supranumit "Super-Grabnic Ajutator in toate nevoile" deoarece ii ajuta pe oameni foarte repede si in orice problema.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat PARALIZIA

Odata, la slujba de priveghere pentru praznicul Sfantului Efrem cel Nou, Marele Mucenic din Nea Makri, a fost adus la Manastirea sa de pe Colina Neprihanitilor un bolnav care avea picioarele paralizate.

Acest om plangea din toata inima si se ruga si isi marturisea pacatele cu sinceritate si il implora pe Sfantul Efrem cel Nou sa-i redea sanatatea. Aceasta scena emotionanta i-a impresionat pe ceilalti oameni din biserica, astfel ca plangeau si ei impreuna cu bolnavul.

Cand alaiul a iesit din biserica si s-a indreptat - impreuna cu Sfintele Moaste ale Sfantului Efrem cel Nou - spre mormantul Sfantului, bolnavul striga si mai tare:

"- Sfinte al lui Dumnezeu, fie-ti mila de mine si de copiii mei!"

Si deodata bolnavul s-a ridicat brusc, fara ajutor, si-a facut Semnul Sfintei Cruci si a inceput sa mearga pe picioarele sale catre mormant, odata cu alaiul. Atunci s-a petrecut marea minune: bolnavul de paralizie s-a vindecat!

Dupa vindecare, acest om mergea pe la cafenelele si bodegile pe care le frecventase inainte de a se imbolnavi si arata tuturor oamenilor marea minune pe care a facut-o Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou cu el, si ii sfatuia pe oameni sa aiba credinta si sa dea slava lui Dumnezeu.

Sfantul Efrem cel Nou, Marele Mucenic din Nea Makri, a vindecat si un copil paralizat care a fost adus la Manastirea sa de pe Colina Neprihanitilor.

De asemenea, a mai vindecat si un alt paralitic tintuit la pat, in urma rugaciunilor staruitoare facute de familia sa. Rudele acestuia veneau in genunchi de multe ori la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou si plangeau la Sfintele sale Moaste, cerand vindecarea paraliticului. Dupa vindecare, omul si-a reinceput lucrul si lucreaza pentru familia lui si da slava lui Dumnezeu si Sfantului Efrem cel Nou pentru vindecarea minunata.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat LEUCEMIA

O doamna din Grecia avea o sora care suferea de dureri groaznice de burta, pierdea mult sange si slabea pe zi ce trece. A fost transportata de urgenta la un spital din Atena, dar tratamentul recomandat de medici nu ii facea niciun bine, dimpotriva - ii mergea din ce in ce mai rau.

In acele zile, sora bolnavei l-a vazut pe Sfantul Efrem cel Nou iesind din pamant, inconjurat de o lumina stralucitoare. Sfantul Efrem i-a spus:

- Am venit sa te incredintez ca eu o voi vindeca pe sora ta. Promite-mi, doar, ca o vei convinge sa nu se opereze. Si, daca vrei, vino cu mine sa-ti arat oameni cu membrele amputate din pricina acestei boli.

Sfantul i-a mai spus ca ii va reinnoi bolnavei sangele, care avea atunci 1,8 milioane de globule rosii.

Apoi, Sfantul Efrem cel Nou a condus-o pe sora bolnavei intr-un loc in care erau mii de oameni fara maini si fara picioare. Sfantul Efrem slujea in acel loc si a sfatuit-o sa se impartaseasca regulat.

Dupa aceasta vedenie, doamna i-a spus surorii bolnave cu mare emotie tot ce a vazut. In ziua acestei vedenii, analiza sangelui a aratat 3,8 milioane de globule rosii, iar a doua zi arata 3,3 milioane, iar in ziua externarii - 3,8 milioane de globule rosii. Mai tarziu, fosta bolnava de leucemie - vindecata de Marele Mucenic din Nea Makri - si-a botezat copilasul la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat EPILEPSIA

Sfantul Efrem cel Nou ajuta pe oamenii din toata lumea

Asa cum se spune si in Paraclisul sau, Sfantul Efrem cel Nou - Marele Mucenic din Nea Makri (Grecia) - le vine in ajutor atat oamenilor din Grecia, cat si celor din alte colturi ale lumii - Sfantul Efrem cel Nou nu trece pe nimeni cu vederea, atunci cand este chemat in ajutor cu credinta.

Vestea minunilor uimitoare pe care le savarseste Sfantul Efrem cel Nou s-a raspandit cu repeziciune in toata lumea. Oameni din toate partile planetei alearga la Sfantul Efrem cel Nou, cerandu-i ajutorul in toate problemele lor - fie ca e vorba de boli incurabile, primejdii, procese sau alte nevoi.

Oameni din toata lumea, fie vin in Grecia, la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou din Nea Makri - pentru a se inchina la Sfintele Moaste intregi ale Marelui Mucenic -, fie trimit scrisori, pomelnice si daruri la aceasta Sfanta Manastire - pentru a primi ajutorul Sfantului Efrem cel Nou, chiar daca sunt departe de el.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat epilepsia

Despre minunile mari pe care le savarseste Sfantul Efrem cel Nou a auzit si o doamna din America, care suferea de boala incurabila numita epilepsie. Avand o credinta puternica, aceasta doamna si-a pus toata nadejdea in Sfantul Efrem cel Nou si a trimis la Manastirea sa din Nea Makri o haina de-a sa, rugandu-le intr-o scrisoare pe maici sa o atinga de icoana Sfantului Efrem si sa faca asupra ei Semnul Sfintei Cruci cu Sfintele sale Moaste.

Stareta Macaria de la Manastirea Sfantului Efrem marturiseste ca, atunci cand a atins haina de icoana Sfantului Efrem cel Nou, aceasta icoana a scartait de 3 ori. Apoi maicile au trimis haina inapoi in America.

In clipa in care doamna din America a imbracat haina primita din Grecia, boala ei (epilepsia) a incetat !!! Plina de recunostinta, cand a vazut ca s-a tamaduit, doamna a venit tocmai din America in Grecia, la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri - pentru a multumi Sfantului pentru marea binefacere pe care a primit-o de la el.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat complet si rapid CANCERUL la san si la stomac

O alta mare minune savarsita de Sfantul Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri, Grecia - este descrisa de Arhimandritul Titos Bouriyakis din Halandari (Grecia). Arhimandritul relateaza - intr-o scrisoare pe care a trimis-o la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou din Nea Makri (pe 3 noiembrie 1980) - despre sora lui care suferea de inspaimantatoarea boala a cancerului de 5 ani si din aceasta cauza a fost operata la piept. Dar sora Arhimandritului avea si o umflatura mare la pantece de cativa ani. Timp de 5 ani de zile, bolnava a purtat un brau, la recomandarea medicilor.

Pe data de 23 aprilie, acea doamna a fost binecuvantata cu Sfintele Moaste ale Sfantului Efrem cel Nou si, imediat, umflatura a disparut; la fel au disparut si semnele vizibile ale cancerului de la piept. Biopsia facuta ulterior a confirmat vindecarea de cancer.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat BOLILE de INIMA

O doamna din Atena relateaza maicilor de la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou cum MARELE MUCENIC din Nea Makri a vindecat-o pe mama ei care era grav bolnava de inima. Aceasta doamna a mers la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou (care este si Manastirea Buneivestiri) din Nea Makri si l-a rugat fierbinte pe Sfantul Efrem cel Nou sa-i vindece mama. La doua zile dupa vizita facuta la manastire, starea de sanatate a bolnavei s-a imbunatatit considerabil, iar analizele facute ulterior au confirmarea vindecarea completa.

Dupa aceasta minune, doamna a mers impreuna cu parintii sai la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou, ca sa-i multumeasca Marelui Mucenic pentru ajutorul primit. In timp ce vorbea cu stareta manastirii, doamna a simtit o mireasma foarte puternica.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat de PIATRA la RINICHI

O doamna credincioasa, auzind de minunile uimitoare pe care le savarseste Sfantul Efrem cel Nou, l-a rugat cu credinta puternica si cu lacrimi fierbinti pe MARELE MUCENIC din Nea Makri sa o vindece, deoarece avea dureri cumplite la rinichi, dureri pricinuite de o piatra care se formase acolo.

Ajutorul Sfantului Efrem cel Nou a venit imediat, caci, in timp ce se ruga, doamna a eliminat piatra la rinichi, iar durerile au incetat imediat.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat CONSTIPATIA si DISPEPSIA

Un calugar din Sfantul Munte Athos marturiseste in mai 1977 despre minunea pe care a facut-o Sfantul Efrem cel Nou cu el, vindecandu-l de constipatie si de dispepsie (tulburare a procesului de digestie, manifestata prin dureri, balonari, varsaturi, etc.) - boli de care suferea de un an de zile si pentru care lua medicamente, fara a reusi sa se vindece.

Monahul acesta, auzind ca Sfantul Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri (Grecia) - face multe minuni si tamaduiri uimitoare (chiar de boli incurabile), a mers intr-o zi la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou (de pe Colina Neprihanitilor, din Nea Makri), ca sa se vindece. Intestinul calugarului ii era blocat cu reziduuri uscate, adunate de-a lungul unei saptamani, si avea dureri abdominale groaznice. Nu avea nici pofta de mancare si nici nu ii era sete. Doctorii il sfatuisera sa se opereze.

Monahul, cand a ajuns la manastire, maicutele au facut asupra lui Semnul Sfintei Cruci cu Sfintele Moaste ale Sfantului Efrem cel Nou, care raspandeau o mireasma deosebita. Apoi calugarul a citit Paraclisul Sfantului Efrem cel Nou (tot la manastire), dupa care a plecat spre Atena.

Dupa ce a parasit zona manastirii, reziduurile s-au evacuat, iar durerile au disparut. De atunci, aparatul digestiv al monahului functioneaza normal.

Sfantul Efrem cel Nou a salvat din ACCIDENT de MASINA

O tanara a relatat maicilor de la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou din Nea Makri, cum a fost salvata de MARELE MUCENIC dintr-un accident de masina.

Tanara se afla, impreuna cu 2 colegi, in masina care ii ducea la scoala, intr-un sat din afara Kalamatei. La un moment dat, masina a cazut intr-o prapastie adanca de 35 de metri, dupa care masina s-a izbit de trunchiul unui copac. In timp ce se rostogoleau, tanara a cerut ajutorul Sfantului Efrem cel Nou si minunea s-a petrecut: elevii au fost salvati de la o moarte sigura; mai mult decat atat, nu s-a spart niciun geam si nimeni nu a fost ranit !!! Sfantul Efrem cel Nou i-a salvat intr-un mod cu totul miraculos, doarece el este mereu gata sa vina in ajutorul celor care i-l cer cu mare credinta.

Sfantul Efrem cel Nou a salvat din FURTUNI pe MARE

Sfantul Efrem cel Nou, Marele Mucenic din Nea Makri, este un Mare Facator de minuni, deoarece, atat marea, cat si toate stihiile, i se supun.

Sfantul Efrem cel Nou a mai facut si alte minuni domnului pe care l-a ajutat la proces (salvandu-l de la inchisoare), de aceasta data salvandu-i echipajul din furtuni pe mare.

Acest domn cumparase cu multe sacrificii un vaporas si il astepta de cateva zile. Vaporul intarzia deoarece fusese pe mare o furtuna puternica si familia acestui domn se ingrijora pentru echipaj.

Intr-o zi, in timp ce se odihnea, a vazut in vis vaporul sosind in port, tras cu o parama de Sfantul Efrem cel Nou, care mergea pe valuri. Inainte de a termina de povestit sotiei sale visul, un grec a venit in fuga si le-a spus foarte bucuros:

- A sosit! A sosit!

Au alergat toti plini de bucurie si, ajungand in port, cu lacrimi in ochi, au vazut vaporul sosind. Si-au facut Cruce si au multumit din toata inima Sfantului Efrem cel Nou pentru aceasta noua minune.

Cativa greci care se ingrijorasera si ei pentru vaporas, au intrebat pe familia acestui domn:

- Spuneti-mi, ce Sfant va este ocrotitor?

Atunci sotia domnului le-a aratat iconita Sfantului Efrem cel Nou, pe care o purta permanent cu ea. Si toti s-au inchinat Sfantului Efrem cel Nou, caci vazusera minunea.

Cand a sosit capitanul, le-a povestit ca furtuna facuse stricaciuni in sala masinilor si ca navigase fara carma. Dar in fiecare seara vedeau la prora o lumina care ii calauzea si, in ciuda vantului infricosator si in ciuda motoarelor care nu se mai aflau in stare de functionare, nu au pierdut directia. Si cu aceasta lumina prezenta tot timpul la prora, au ajuns in port teferi si nevatamati.

Sfantul Efrem cel Nou a mai facut si o alta minune cu acelasi vaporas, dar de data aceasta era incarcat cu cai, iar proprietarul (domnul pe care Sfantul Efrem cel Nou l-a ajutat la proces, salvandu-l de la inchisoare) era si el prezent la bord. Vaporul a fost prins din nou intr-o furtuna puternica. Caii se agitau, vasul statea sa se rastoarne dintr-un moment in altul, dar se arata din nou o lumina la prora, care i-a calauzit.

In scurt timp au iesit din furtuna, in vreme ce langa ei valurile erau inalte cat muntii. Vaporul a inaintat apoi pe o mare linistita si toti s-au insemnat cu Semnul Sfintei Cruci. Fusesera izbaviti inca o data. Sfantul Efrem facuse o noua minune.

Sfantul Efrem cel Nou a salvat din COMA datorata SUPRADOZEI de DROGURI

Sfantul Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri (Grecia) - este cunoscut in toata lumea atat ca Mare Tamaduitor, Super-Grabnic Ajutator in toate nevoile, cat mai ales ca SALVATOR al celor DEZNADAJDUITI - mai ales al celor care vor sa se sinucida - si OCROTITOR al celor DEPENDENTI de DROGURI.

Actiunea binefacatoare a Marelui Mucenic din Nea Makri s-a rasfrant si asupra unui tanar american, care, in anii '90, se afla intr-o situatie disperata: consuma din abundenta droguri, nu avea viata de familie stabila, nici educatie religioasa si se indrepta astfel catre o grabnica nenorocire.

Acestui tanar i s-a aratat intr-o noapte necuratul (adica diavolul) in chipul unui om batran si urat, si i-a spus:

-Eu sunt prietenul tau si vreau sa ne intalnim ca sa ma cunosti.

Necuratul l-a sfatuit apoi pe bietul tanar sa se urce la volanul masinii sale si sa conduca cat poate de repede pe un anumit drum, pana la o intorsatura situata la marginea unei rapi adanci. Tanarul a facut intocmai, dar, cand a ajuns aproape de rapa, a reusit sa apese frana in ultima clipa, evitand astfel prabusirea. Apoi s-a intors acasa tremurand de spaima.

Doua nopti mai tarziu, batranul cel hidos - care era de fapt necuratul - i s-a aratat din nou si, inversunat si plin de manie, i-a poruncit:

-Sunt foarte dezamagit ca nu ne-am intalnit. Urca-te din nou la volan si sa conduci cat poti de repede, dar de data aceasta sa nu mai franezi.

In mod ciudat, tanarul s-a simtit silit sa faca ceea ce i s-a cerut. Urcandu-se din nou la volan, tanarul s-a dus cu viteza maxima drept in rapa. Desi masina sa a fost distrusa, tanarul a scapat in mod miraculos, doar cu niste zgarieturi si contuzii si cu un soc puternic.

La cateva saptamani dupa ce a iesit din spital, necuratul i s-a arata din nou in chipul batranului hidos si i-a spus:

-Sunt suparat pe tine ca nu ti-ai tinut promisiunea. La noapte insa ne vom intalni sigur! Pune in seringa o doza dubla de drog.

Tanarul s-a simtit iarasi nevoit sa asculte porunca si a intrat astfel in coma, datorita supradozei. Fiind dus la spital, medicii i-au spus familiei ca este posibil sa nu supravietuiasca, si, chiar daca va supravietui, va fi intr-o stare de semi-constienta. Nu i s-a acordat nicio sansa de insanatosire.

In ciuda pronosticului nefericit dat de medici, dupa doua saptamani tanarul s-a trezit pe deplin constient si le-a marturisit celor din jur ca vazuse un om care semana foarte tare cu un monah luminos. Acest om venise la el si ii spusese:

-M-am rugat pentru tine... Dumnezeu ti-a mai dat o sansa. Vei trai, dar trebuie sa-ti indrepti viata. Vei merge in Grecia sa vizitezi locul unde se odihnesc oasele mele, pentru a-I multumi lui Dumnezeu ca ai fost salvat. Numele meu este EFREM.

Sfantul Efrem cel Nou a ajutat in PROCESE

Un domn grec a ajuns, din cauza unei neatentii, in inchisoare. A inceput sa piarda casele sale, ale copiilor sai, ale fratilor si ale socrilor sai. In timp ce statea in celula sa din inchisoare, a vazut in fata lui un calugar cu o lumanare in mana, care i-a spus:

- Sa-ti pastrezi credinta si barbatia! Eu iti voi ocroti familia, nu te ingrijora pentru ei. Te voi ocroti si pe tine. Voi reveni inainte de judecarea ta.

Dupa asta, calugarul s-a facut nevazut si o buna mireasma a umplut celula mica si umeda in care acel domn era inchis.

Domnul l-a recunoscut pe Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri, deoarece il cunostea foarte bine din icoane, iar Sfantul Efrem s-a mai aratat familiei sale.

Dupa 20 de zile, cand acest domn era nelinistit deoarece nu stia cand va avea loc procesul, a venit din nou la el acelasi calugar - care era Sfantul Efrem cel Nou - cu aceeasi lumanare in mana, si i-a spus:

- Am venit iar. De ce esti nelinistit? Procesul va fi pe 3 septembrie. Voi fi acolo. Pastreaza-ti credinta!

Si a disparut din nou, lasand in urma lui o mireasma cereasca.

In dimineata procesului, in celula, acest domn a inchis ochii pentru o clipa si a vazut sala de judecata si l-a vazut si pe Sfantul Efrem cel Nou, care i-a spus:

- Haralambos, ridica-te, nu te teme, sunt aici, esti nevinovat.

Plin de incredere in ajutorul Sfantului Efrem cel Nou, domnul a mers la proces si, desi nimeni nu se astepta la o sentinta favorabila, dupa ceva vreme domnul a iesit din inchisoare.

Drept recunostinta, acest domn a vizitat impreuna cu familia sa Manastirea Buneivestiri din Nea Makri, care adaposteste Sfintele sale Moaste. Cand s-au inchinat la Sfintele sale Moaste, au simtit o mireasma cereasca, semn ca Sfantul Efrem era atat de aproape de ei.

Sfantul Efrem cel Nou a rezolvat PROBLEME legate de ACTE

In anul 1967, un domn din Atena a cumparat pe credit un magazin. A dat un acont de 100.000 de drahme (unitatea monetara din Grecia acelor ani) si urma sa plateasca restul prevazut de contract pana in 1970. Magazinul a fost platit, dar proprietarul il ipotecase si nu vroia sa incheie actele prin care cumparatorul sa devina proprietar.

Au trecut 3 ani si magazinul a ramas tot ipotecat. Sora cumparatorului a primit intr-o zi o carte despre Sfantul Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri, Marele Tamaduitor, Grabnicul Ajutator in toate nevoile si Marele Facator de minuni. Afland despre marea putere facatoare de minuni a Sfantului Efrem cel Nou, cumparatorul s-a rugat impreuna cu sora lui la Sfantul Efrem cel Nou sa-l ajute sa rezolve problema cu actele, iar sora cumparatorului i-a promis Sfantului Efrem cel Nou ca-i va aduce sapte kilograme de ceara curata.

Abia au trecut cateva zile si actele au fost redactate in forma finala, iar cumparatorul a devenit proprietarul magazinului cu ajutorul Marelui Mucenic din Nea Makri.

Sfantul Efrem cel Nou a deblocat PROGRAMELE INFORMATICE

O persoana lucra pe computer intr-un fisier mare, de 750 MB; lucrase de dimineata pana pe la ora 16:30. La un moment dat a rectificat o greseala din fisier, dar, in acel moment, programul a afisat "internal error: bad record index", dupa care s-a inchis automat. A incercat de mai multe ori sa redeschida fisierul, dar in zadar: nu a reusit. Intrucat se mai confruntase cu aceasta eroare si alta data, stia ca remedierea coruperii fisierului nu putea fi solutionata.

De fiecare data, programul deschidea fisierul in aceeasi sectiune, se bloca, iar apoi se inchidea imediat. In aceasta situatie nu exista decat o singura solutie: sa revina la etapa in care fisierul se afla dimineata (fisierul fusese salvat pe un disc extern). Dar in aceasta varianta, ar fi pierdut o zi intreaga de munca.

Aceasta persoana si-a adus aminte ca Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri l-a mai ajutat odata tot intr-o problema informatica (diferita de aceasta), care parea tot asa, fara iesire. Asadar, s-a rugat si acum Sfantului Efrem cel Nou si a facut de trei ori Semnul Sfintei Cruci peste computer.

Spre marea sa uimire, nu numai ca a reusit sa deschida fisierul, ci a putut sa stearga integral sectiunea corupta. Astfel, si-a salvat intreaga zi de munca si s-a convins inca o data de marea putere facatoare de minuni a MARELUI MUCENIC din Nea Makri, putere care se rasfrange nu numai asupra bolilor, primejdiilor, proceselor, actelor, ci si asupra calculatoarelor, fisierelor si programelor informatice.

Sfantul Efrem cel Nou a deblocat PROGRAMELE INFORMATICE

O persoana lucra pe computer intr-un fisier mare, de 750 MB; lucrase de dimineata pana pe la ora 16:30. La un moment dat a rectificat o greseala din fisier, dar, in acel moment, programul a afisat "internal error: bad record index", dupa care s-a inchis automat. A incercat de mai multe ori sa redeschida fisierul, dar in zadar: nu a reusit. Intrucat se mai confruntase cu aceasta eroare si alta data, stia ca remedierea coruperii fisierului nu putea fi solutionata.

De fiecare data, programul deschidea fisierul in aceeasi sectiune, se bloca, iar apoi se inchidea imediat. In aceasta situatie nu exista decat o singura solutie: sa revina la etapa in care fisierul se afla dimineata (fisierul fusese salvat pe un disc extern). Dar in aceasta varianta, ar fi pierdut o zi intreaga de munca.

Aceasta persoana si-a adus aminte ca Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri l-a mai ajutat odata tot intr-o problema informatica (diferita de aceasta), care parea tot asa, fara iesire. Asadar, s-a rugat si acum Sfantului Efrem cel Nou si a facut de trei ori Semnul Sfintei Cruci peste computer.

Spre marea sa uimire, nu numai ca a reusit sa deschida fisierul, ci a putut sa stearga integral sectiunea corupta. Astfel, si-a salvat intreaga zi de munca si s-a convins inca o data de marea putere facatoare de minuni a MARELUI MUCENIC din Nea Makri, putere care se rasfrange nu numai asupra bolilor, primejdiilor, proceselor, actelor, ci si asupra calculatoarelor, fisierelor si programelor informatice.

O poveste adevarata si impresionanta care m-a lasat fara cuvinte, merita s-o cunoasteti si voi…


Dragii mei,

Nu stiu cat o sa va vina a crede,dar s-a intampat in familia mea si trebuie sa o spun tuturor ca sa ramana marturie. Nu am cuvinte de multumire lui Dumnezeu pentru minunea petrecuta prin Sfantul EFREM din Grecia, joia trecuta pe 20 oct.2011 incepand cu ora 15,00 cand situatia fetitei noastre Anastasia ,internata la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Tg.Mures s-a schimbat in totalitate,de la verdictul initial conform careia medicii au spus ca”din punct de vedere medical si uman nu se mai poate face nimic,fiind depasita varsta de operatie care trebuia facuta imediat dupa nastere sau la maxim 1 luna,iar acum inervenind complicatii foarte mari si in plus a facut si o pneomonie severa,fiind afectate si ficatul(deplasat 3 cm),rinichii precum si probleme psiho-motorii si altele”. Acest Sfant EFREM a intervenit in viata nostra intr-un chip minunat trimitandu-ne cu o zi inainte de operatie chiar o icoana a lui direct de la Manastirea unde se afla sfintele lui moaste din Nea Macri de langa Atena Grecia si in ziua de joi a dat “alarma” la medicii din Institut inregistrandu-se cea mai mare urgenta din ultimii ani cand pur  si simplu in cateva minute s-au mobilizat toti au luat-o pe brate fara nici o alta pregatire sau protocol si au intrat direct in sala de operatie contrar evaluarii facute care nu permitea acest lucru deoarece ar mai fi trait maxim 5 zile in situatia in care era.Operatia a durat cam 5 ore jumatate desi ar fi trebuit sa fie de 9-10 ore,iar fetita s-a “comportat exemplar” in tot timpul interventiei dupa cum a afirmat chirurgul D-l Dr. Horatiu Suciu find caz unicat intalnit in toata cariera dumnealui si un paradox insusi diagnosticul ei.A stat pana marti la terapie intensiva si acum este bine trebuind sa mai stea pe sectia de Cardiologie 2-3 saptamani pentru monitorizare si recuperare. Sunt multe de spus si prea frumoase lucruri de recunoscut dar va las sa cititi despre cel care a iubit-o si i-a daruit o noua zi de nastere 20.10.2011,citind cele de mai jos. Recomand din tot sufletul si cu toata convingerea celor care au diverse probleme de sanatate sa apeleze cu maxima incredere la Sfantul EFREM,MARE FACATOR DE MINUNI SI TAMADUITOR al secolului 21 si garantat 1000 la suta ii va ajuta pe cei ce au nevoie de ajutorul lui,neintarzaiat. Fiind un Sfant atat de mare si atat de puternic – datorita chinurilor ingrozitoate pe care le-a suferit pentru marturisirea Credintei Ortodoxe -, Sfantul Efrem cel Nou ar fi bine sa fie cunoscut de cat mai multi oameni, mai ales datorita faptului ca actiunea sa binefacatoare se rasfrange asupra tuturor felurilor de probleme si nevoi:vindecari bolile incurabile (CANCER, epilepsie, leucemie, paralizie, orbire, diabet, hemoragii, amnezie, boli ale inimii si ale creierului, piatra la rinichi, polinucleoza, insuficienta hepatica, dureri de cap, oase, ochi, stomac etc), salvari din tot felul de primejdii (sinucidere, accidente, foc, inec, furtuni, operatii, coma, de pe patul de moarte, dependenta de droguri), ajuta in procese, rezolva probleme legate de acte, de calculatoare, izgoneste demonii, intareste credinta. Minunat este Dumnezeu intr-u Sfintii Sai.Multumesc Sfantului Efrem pentru tot. Amin. (Stelian Constantin Dascalu)

4 comentarii:

 1. DE RETINUT CA AJUTORUL ESTE DOAR DACA CEREM CEVA IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS SI NU UITAM CE A TRANSMIS SI ACEST GRABNIC AJUTATOR FANT-____-M-am rugat pentru tine... Dumnezeu ti-a mai dat o sansa. Vei trai, dar trebuie sa-ti indrepti viata. Vei merge in Grecia sa vizitezi locul unde se odihnesc oasele mele, pentru a-I multumi lui Dumnezeu ca ai fost salvat. Numele meu este EFREM

  RăspundețiȘtergere
 2. As vrea sa impartasesc cu toata lumea minunile Sf Efrem. Sunt studenta la facultatea de stomatologie si inainte de fiecare examen ma rog pentru ca sa-mi vina in ajutor si sa-mi lumineze mintea. La ultimul examen am fost foarte dezamagita de ceea ce am facut si m-am rugat la Sf Efrem sa ma ajute ca macar sa iau examenul. Ruga mi-a fost indeplinita si tocmai am aflat ca l-am promovat. De aceea vreau sa depun marturie si in acelasi timp sa-I mai multumesc o data Sf Efrem pentru ca mi-a venit in ajutor!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cat de fericita sunt in acest moment numai cand ma gandesc la ajutorul pe care l-am primit de la Dumnezeu pentru rugaciunile Maicii Domnului , Sf. Efrem ,Sf Nectarie si ale Parinteleui Arsenie Boca..Mare esti Doamne intru sfintii tai!!! Sunt studenta la faculatea de medicina veterinara si anul acesta am avut o restanta la una dintre cele mai grele materii . M-am rugat mult bunului Dumnezeu sa-mi ajute sa pot retine cat mai mult, insa timpul trecea si eu constientizam ca nu se prinde nimic de capul meu, dar nu am deznadajduit si am chemat in ajutorul meu pe Maica Domunului si sfintii...timpul a trecut si a venit si ziua examenului ...nu pot descrie bucuria mea cand profesorii au decis sa ma promoveze ,astfel s-a vazut ajutorul lui Dumnezeu.Slava Tie Doamne !!!Vreau sa multumesc din suflet Maicii Domnului ,Sf Efrem , Sf Nectarie si Parintelui Arsenie Boca!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cat de fericita sunt in acest moment numai cand ma gandesc la ajutorul pe care l-am primit de la Dumnezeu pentru rugaciunile Maicii Domnului , Sf. Efrem ,Sf Nectarie si ale Parinteleui Arsenie Boca..Mare esti Doamne intru sfintii tai!!! Sunt studenta la faculatea de medicina veterinara si anul acesta am avut o restanta la una dintre cele mai grele materii . M-am rugat mult bunului Dumnezeu sa-mi ajute sa pot retine cat mai mult, insa timpul trecea si eu constientizam ca nu se prinde nimic de capul meu, dar nu am deznadajduit si am chemat in ajutorul meu pe Maica Domunului si sfintii...timpul a trecut si a venit si ziua examenului ...nu pot descrie bucuria mea cand profesorii au decis sa ma promoveze ,astfel s-a vazut ajutorul lui Dumnezeu.Slava Tie Doamne !!!Vreau sa multumesc din suflet Maicii Domnului ,Sf Efrem , Sf Nectarie si Parintelui Arsenie Boca!!!

  RăspundețiȘtergere